EL BUFET  

MIALET ADVOCATS, S.C., amb seu a Barcelona, va ser fundat l’any 1996 com a resultat de l’ ampliació del bufet del Sr. Emilio Mialet, fundat l’any 1973.

El Sr. Emili Mialet, Advocat, és el soci-director i la trajectòria del despatx va estretament lligada a la seva trajectòria professional amb més de 30 anys d’experiència com a advocat d’empresa, i una formació multidisciplinar que proporciona una perspectiva global a l’assessorament legal de les empreses.

Així doncs MIALET ADVOCATS es dedica principalment a l’assessoria d’ empreses, principalment grans i mitjanes empreses, però sense oblidar als particulars.

L’objectiu principal del Bufet es la prestació de serveis de la màxima qualitat i sempre de manera totalment personalitzada per obtenir la màxima satisfacció dels nostres clients.

MIALET ADVOCATS manté la filosofia clàssica de despatx professional basada en la relació directa amb el client, en el diàleg i la confiança mútua, orientació i independència professional. La confiança dels nostres clients es el nostre gran èxit.

A l’actualitat MIALET ADVOCATS es troba en un moment de creixement i expansió que s’ha traduït en la duplicació de les seves instal•lacions que compten amb la tecnologia més avançada. Els més recents mitjans de comunicació ens permeten optimitzar la feina.